MP3hub
MP3hub

  YouTube naar MP3 en YouTube converter voor eenvoudige, gratis en zeer snelle downloads

   Download een video gids

   YouTube to MP3 converter, maar dat niet alleen!

   MP3hub is de essentiële tool voor het downloaden van een YouTube-video, maar het is ook een compatibele converter met veel andere websites zoals Soundcloud, Facebook, Instagram, Twitter, Dailymotion, Vimeo en vele anderen! Je kunt ook een YouTube-video rechtstreeks downloaden door LOL toe te voegen aan de oorspronkelijke URL, bijvoorbeeld: https://www.LOLyoutube.com/watch?v=QWertYUioPa

   Download een video in meerdere formaten op een supersnelle manier

   Ons proces voor het uploaden, converteren en distribueren van video gebeurt volledig asynchroon, waardoor de downloadprocedure veel sneller is dan bij conventionele converters zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het resulterende bestand dat de downloadsnelheid behoudt. Originele compressie dat niet uit maakt wat voor formaat je hebt gekozen en de kwaliteit van je Internetverbinding.

   Krachtige zoekmachine voor het verkennen van YouTube

   We bieden je aan om video's en audiobestanden van een groot aantal platforms te downloaden en converteren. Als je een YouTube-video wilt downloaden, kun je het bovenstaande formulier gebruiken om door de resultaten te bladeren. Als u bestanden van andere platforms zoals Soundcloud of Dailymotion wilt downloaden, moet u de directe link naar de video of muziek invoeren waarin u bent geïnteresseerd.

   YouTube downloader compatibel met de meeste apparaten en besturingssystemen

   We leggen de nadruk op de flexibiliteit van onze service, als u Windows, macOS, Linux, Android of een ander besturingssysteem gebruikt, kunt u deze website gebruiken op voorwaarde dat u deze gebruikt met een redelijk moderne webbrowser die HTML5, CSS3 en Javascript ondersteunt.

   Een website die volledig verenigbaar is met computers, smartphones en tablets

   Altijd met het oog op flexibiliteit en mobiliteit, MP3hub is ontworpen en gestructureerd adaptief (responsief), dus het ontwerp past op alle resoluties tot 300pixels, u kunt vanaf uw tv, computer desktop, laptop, smartphone of tablet downloaden.

   Geen reclame belemmert het proces van het converteren van uw video- en audiobestanden

   Op MP3hub zal geen enkele vervelende reclame de conversie van uw video verstoren, bovendien selecteren we nauwgezet onze adverteerders en partners om een ​​soepele en veilige navigatie te garanderen zonder advertenties met virussen / malware.

   Zoek-, download- en conversietool gevoelsmatig en gebruiksvriendelijk

   We zijn er trots op dat we de meest gebruiksvriendelijke YouTube-converter op het Web hebben ontwikkeld, inderdaad, MP3hub is zonder twijfel het meest gebruikersgeoriënteerde downloadplatform ooit, er is geen speciale computerkennis voor nodig .

   Gratis en volledig online zonder registratie of installatie vereist

   Bladeren en downloaden van video's in MP3 of MP4 op deze site is volledig gratis, anoniem en veilig. Er is geen registratie nodig om MP3hub te gebruiken en de conversie gebeurt volledig online, dus u hoeft geen software of browserextensie te installeren.

   Onbeperkt downloaden op een groot aantal platforms voor het streamen van video en audio

   Ten slotte is deze conversieservice een van de weinige die volledig onbeperkt is, kunt u zeer lange video's downloaden zonder limiet van duur, zonder enige limiet van dagelijkse downloads en dit voor een veelvoud aan sites voor het delen en uitzenden van video's en muziek.

   Hoe een bestand downloaden van YouTube, Soundcloud, Facebook, Instagram, enz?

   Zoeken, selecteren, converteren, downloaden!

   Eerste fase van de conversie
   Zoek een video met behulp van trefwoorden of een directe URL

   Je kunt een reeks sleutelwoorden invoeren om een ​​video op YouTube te doorzoeken, als je wilt downloaden van een ander platform zoals Soundcloud of Facebook, voer dan gewoon de directe link in.

   Tweede fase van conversie
   Kies het formaat en de kwaliteit en start het downloaden

   Eenmaal op de downloadpagina hoeft u alleen maar het uitvoerformaat te kiezen waarin u uw video of soundtrack wilt converteren.

   Conversie van hoge kwaliteit

   Ongeacht welk uitvoerformaat u ook kiest, deze converter kiest altijd de best mogelijke kwaliteit op basis van de beschikbare kwaliteit op de uitgezonden site.

   Video- en audiobestanden knippen

   Kies om alleen het geluid (MP3) of de video als geheel (MP4) te downloaden en knip het deel van de inhoud uit dat wat je wilt hebben.